‘BEN JIJ EEN KOEKJE VAN EIGEN DEEG?’

Gratis e-book van Marianne Notschaele-den Boer

Reïncarnatieverhalen, werken met vorige levens én koekjesrecepten

Uitgave RHA Publishing

 

 

 

cover BJEKVED.jpg

Gratis e-book ‘Ben jij een koekje van eigen deeg?’

IBSN 9789082091960

Cover: Alie Engelsman – Presentation Matters

Gratis e-book met reïncarnatieverhalen


In ‘Ben jij een koekje van eigen deeg?’- van reïncarnatietherapeute en schrijfster Marianne Notschaele-den Boer - ligt de focus op verhalen over vorige levens die zich afspelen in verschillende landen, over grenzen gaan, grensverleggend bezig zijn en verbindende koekjesrecepten.

 

https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-MxYiOReA6zQ%2FUvaoYGS2KsI%2FAAAAAAAACFs%2FD_YshO3ZmRU%2Fs1600%2Fkoekjevaneigendeeg.jpg&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*

 

De ziel is als kneedbaar deeg

 

Vergelijk voor het gemak onze zielsenergie, die kan reïncarneren in lichamen, met koekjesdeeg. Van deeg kun je allerlei vormen maken en bakken. Net zoals er mensen bestaan in allerlei vormen en kleuren.

 

Karmatechnisch gezien is ‘een koekje van eigen deeg' grappig bedoeld. Vaak weten we niet eens dat gebeurtenissen uit vorige levens impact hebben op onze huidige levens. Karma is niet zoiets simpels als 'oog om oog, tand om tand'.

We creëren onze eigen toekomst. Daarbij kunnen oude overtuigingen die in vorige levens passend waren maar nu niet meer, ons soms nog in de weg zitten. Door ooit genomen beslissingen op hun huidige waarde te leren schatten, kunnen er veranderingen optreden die probleemoplossend werken in ons dagelijks leven.

 

De landen waarin de gekozen vorige levensverhalen in dit e-book zich afspelen, zijn gevarieerd. (Koekjes)recepten zorgen voor ‘verbinding' tussen de verhalen, net zoals mensen met elkaar verbonden zijn in vele levens. De recepten passen bij een specifiek land.

 

 

Wanneer beschikbaar?


Vanaf nu is dit e-boek gratis te downloaden. KLIK HIER!; een cadeautje van Uitgeverij RHA Publishing. We hopen hiermee meer mensen op luchtige wijze kennis te laten maken met het bestaan van reïncarnatie en vorige levens.

 

eBooktrailer op YouTube

 

 

Artikelen over dit e-book

 

Blogartikel over de cover 'Ben jij een koekje van eigen deeg?'

 

Blogartikel over inhoud en totstandkoming nieuw e-book

 

 

 

Terug naar beginpagina van deze website

 


rhaplaatje© RHA Publishing - op alle artikelen en cliëntverhalen berust copyright, gelieve dit te respecteren – 10 juni 2014