ROMAN ‘BOODSCHAPPENMEISJE’

Over vorige levens, voorspellende dromen, toekomstvisioenen en paranormale gebeurtenissen

 auteur Marianne Notschaele–den Boer 

 

 

 

 

         image003    

 

BOODSCHAPPENMEISJE

een paranormaal avontuur, roman voor volwassenen

Bijzondere inzichten en levenslessen uit verleden, heden en toekomst

 

 

Hoofdpersoon Charlotte worstelt met haar toekomstvisioenen en voorspellende dromen. Zijn ze al dan niet serieus te nemen?

Als blijkt dat flink wat van haar voorspellingen op miraculeuze wijze realiteit worden, vraagt ze zich steeds meer af wat te doen met haar toekomstbeelden. Komen al haar voorspellende dromen uit? Is dat wat ze ‘ziet gebeuren’ waar? En als dat zo is, moet ze dan mensen waarschuwen?

 

De roman vertelt over aardbevingen en overstromingen in Nederland en Europa rond 2012, over klimaatveranderingen, het verschuiven van de aardas, wegtrekken uit Nederland en overleven in de Franse Pyreneeën.

 

De roman geeft de lezer de gelegenheid een eigen neus te ontwikkelen voor zijn of haar (para)normale plaats in de wereld van vandaag. Hoewel de roman gebaseerd is op werkelijke belevenissen van een therapeute en cliënte uit een praktijk in regressie/reïncarnatietherapie, bepaalt de lezer uiteindelijk zelf de grenzen tussen fictie en non-fictie.

'Boodschappenmeisje' legt op unieke wijze verbanden tussen gebeurtenissen uit verleden - ervaringen uit vele vorige levens -, heden en nabije toekomst - voorspellende dromen, toekomstvisioenen -.

 

ゴ￿￿ٜ           

Marianne Notschaele met haar debuutroman ‘Boodschappenmeisje’ (2001)

 

 

BOEKTRAILER 'Boodschappenmeisje'

 

Marianne Notschaele vertelt over haar roman ‘Boodschappenmeisje’

 

 

 

BOODSCHAPPENMEISJE – roman

Marianne Notschaele – den Boer

Illustratie omslag: Rita Kooijmans (aquarel) – Hans van Uden (foto)

ISBN 9789080628410 (NUR 720)

Formaat: 13,5 x 20 cm, 257 pagina’s (17,92 euro)

3e druk 2006 – overal verkrijgbaar via vele (internet)boekwinkels

 

Rechtstreekse link naar bol.com voor dit boek

 

Persartikelen

 

Artikel Blog Vorige Levens - roman Boodschappenmeisje versus roman 'Wij waren hier' van Karen Thompson Walker

 

 

 

         REVIEWS (van bol.comwebsite)

 

“Nou ja, je kunt nu niet meer zeggen dat ze ons niet heeft gewaarschuwd. De noodklok is geluid, en de boodschap is helder.

De boodschap is natuurlijk niet leuk. In een andere review stond dat het boek vol stond met "negativiteit waar niemand op zit te wachten". Dit lijkt me net als tegen een roker te zeggen dat ie longkanker gaat krijgen. Die boodschap is hard, maar ja, dat maakt de boodschap niet minder.

Ik vond het een erg interessant boek en ik denk dat het aan de lezer is om zelf, zoals Marianne achter op het boek zegt, te vertrouwen op zijn intuïtie en om uit het boek te halen wat hij of zij eruit wil halen.

Wat ik leuk vind aan het boek is dat de keuze wordt uitgelegd die iedereen kan maken. Kies je voor geel, of kies je voor grijs? Lees het boek, dan weet je waar ik het over heb.Mijn bergschoenen staan klaar.”

 

“Wij werden ongeveer 3 jaar voordat we naar Frankrijk emigreerden geattendeerd op dit boek. Een boeiend verhaal want het is wonderlijk dat nu bijna 11 jaar na verschijningsdatum van dit boek de veranderingen in zowel het bewustzijn van mensen, de maatschappelijke ontwikkelingen en de aardse veranderingen zodanig zijn gemanifesteerd dat het boodschappenmeisje een steeds realistischer toekomstbeeld schetst. Je kunt je met name in 2012 makkelijk identificeren met de hoofdpersonnages en de verhaallijn. Laten we hopen dat het busje waarmee het boodschappenmeisje haar mensen een veiliger onderkomen biedt niet naar Frankrijk hoeft te rijden...”

 

Andere reviews van lezers

 

 

Viva nr. 51 dec. 2008

Klik hier voor het hele Viva-artikel: De beste scenario's voor het einde van de wereld

 

 

Terug naar beginpagina www.vorigelevens.nl

 

 

© RHA Publishing – januari 2011