Ankertje ‘Reïncarnatieverhalen. Lang zullen we leven!’ - auteur Marianne Notschaele-den Boer, uitgeverij AnkhHermes – boekje over werken met inzichten uit voorgaande levens, reïncarnatietherapie

 

jpgbestand cover ankertje.jpg

ISBN 9789020208948 – 128 pagina’s - e-boek ISBN 9789020209037

 

REINCARNATIEVERHALEN. LANG ZULLEN WE LEVEN!

Marianne Notschaele-den Boer is reïncarnatietherapeute en auteur van vele boeken en artikelen over werken met vorige levens.

In dit Ankertje (uitgave bij AnkhHermes) bundelde ze 16 gemakkelijk leesbare verhalen over werken met inzichten uit voorbije levens.

Het boekje is overal verkrijgbaar. Verkoopprijs: pocket 9,90 euro, e-bok: 4,99 euro.

 

OVER DE INHOUD - Informatieve boektrailer

16 Verhalen uit de praktijk van reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele. Onder andere over het verdwijnen van heimweegevoelens, eczeemklachten, angsten en merkwaardige pijnen; over vorige levens waaruit mensen elkaar kennen. Uiteenlopende verhalen van jongeren en ouderen, van mannen en vrouwen.

Verhalen die je aan het denken zetten. Waarom gebruiken we niet vaker informatie uit vorig levens, als we er zo veel baat bij kunnen hebben?

 

1e HOOFDSTUK – IN PARAVISIE

paravisie-artikel.JPG  paravisie-voorblad.JPG Artikel PARAVISIE Ankertje (sept. 2013)

 

Achterflaptekst Ankertje:

“Werken met inzichten uit vorige levens kan een positief effect hebben op gezondheid en persoonlijk welbevinden.

Wil je gelukkiger zijn in je huidige leven? Gezonder worden? Ontdekken hoe ervaringen uit voorbije levens je daarbij kunnen helpen?

Herinneringen aan vorige levens bevatten een schat aan informatie en inzichten voor iedereen die nú problemen wil aanpakken en oplossen.

Reïncarnatietherapeuten werken met trauma’s uit het verleden, zoals onaffe sterfervaringen in vorige levens. Via therapeutische sessie begeleiden ze cliënten met het alsnog emotioneel verwerken van pijnlijke ervaringen. Verwerking en inzicht brengen meer geluk en gezondheid in het hier-en-nu.

In dit Ankertje vind je bijzondere verhalen over vorige levens en verworven inzichten die een positief effect hebben op gezondheid en persoonlijk welbevinden.

Laten we ieder leven optimaal leven, benutten en vieren.”

 

WAAR EN HOE TE KOOP?

Dit nieuwe boekje is verkrijgbaar via de reguliere boekhandel en via online boekwinkels. Directe link naar bol.com

 

 

Eerste reacties op Twitter

-      “Een heerlijk & fijn wegleesboek hoor! Heb ’t gelijk opnieuw gekocht als cadeautje voor mijn lieve tante #reïncarnatieverhalen.”

-      “Zeer lezenswaardig, psychologisch mooi boekje is je nieuwste. En spannend bovendien.”

-      “Interessant ook, ik leer ervan.”

-      “Aantal verhalen raken me diep.”

-      “Ik heb sinds het boek van Joanne Klink niet meer zo’n leuk boek over vorige levens gezien als #Langzullenweleven van @vorigelevens

-      “Kan sinds vorig jaar niet meer goed mijn aandacht bij een boek houden, maar ik kom met dit boek niet van mijn schommelbank af.”

Andere reviews

* “Herleven! Wat weet Marianne de lezer weer te boeien met haar verhalen. Op zo een heldere, luchtige en vrolijke wijze weet zij als geen ander een, in de volksmond, zwaar onderwerp zeer begrijpelijk en laagdrempelig te beschrijven. Marianne verstaat de kunst om reïncarnatie zonder wollig en zweverig taalgebruik inzichtelijk te maken. Heel liefdevol en krachtig vind ik het verhaal van haar moeder. Een absolute aanrader voor wie durft verder terug te kijken dan zijn eigen verjaardag! Lang zullen we herleven!” – I.Klein, Zeist juni 2013.

* “Leest lekker en het onderwerp blijft boeien. Wat een lekker makkelijk leesbaar boekje van Marianne, waarin zij helder de verbanden beschrijft tussen onaffe ervaringen uit vorige levens en problemen in het huidige leven. De vorige levensverhalen lezen lekker en de conclusies zijn verrassend eenvoudig. Leuk ook om te beseffen dat je als hooggevoelig persoon heel makkelijk zelf bij een vorig leven kunt door te gaan schrijven of tekenen.” – W.Luyendijk, Utrecht, juni 2013.

* “Eindelijk weer een nieuw boek van @vorigelevens! Zelfs de grootste scepticus kan wat met de verrassend nuchtere praktijkverhalen van Marianne Notschaele. Vlot en met humor geschreven.” – Mpress, Breda, mei 2013.

* “Terugnaardebron

Aantal reviews: 1 beoordeling(en)
Actief sinds: 27 mei 2013

Bekijk profiel

Je staat er vaak niet bij stil, het ‘déjà-vu’gevoel, het vertrouwde gevoel dat je meteen kunt hebben bij iemand die je tot op dat moment nog nooit eerder hebt gezien, een onderbuikgevoel van ‘thuiskomen’ ervaren in een bepaalde stad, streek of land. Altijd al een sterke voorkeur hebben voor antiek meubilair of een bepaald soort kleding, geur en kleur... ‘Lang zullen we leven’, een toepasselijke titel voor dit Ankertje waarin 16 praktijkverhalen zijn opgenomen die op indringende wijze verwoorden op welke manier vorige levens niet alleen de kijk op dit leven kan verhelderen maar ook een geheel andere wending kan geven. Een echte aanrader voor iedereen die zich wel eens afvraagt of er meer levens te leven zijn.” – Marminiac, mei 2013.

* BIBLION: “De auteur van dit boekje is een reïncarnatietherapeute die werkt middels eenmalige consulten of zelfs alleen via e-mail. Haar cliënten nemen contact met haar op en vertellen of schrijven waar ze last van hebben. Naar aanleiding van hun taalgebruik in hun verhaal ontvangt de auteur middels helderziendheid en helderwetendheid informatie over een vorig leven van de cliënt. Deze gaat vervolgens zelf aan de slag met de informatie door een tekening te maken of een verhaal te schrijven en brengt de therapeute daarvan op de hoogte. Opmerkelijk genoeg hebben de cliënten dan al zoveel duidelijkheid verkregen dat hun problemen, kwalen, angsten en trauma’s geen rol meer spelen in hun dagelijkse leven: een vorig leven is dan op de juiste manier afgesloten en bijbehorende gevoelens zijn geneutraliseerd. In dit boekje staan zestien van dit soort voorbeelden en wat korte informatie over (soorten) reïncarnatietherapie. Pocketuitgave.” - F. van Soelen, juni 2013.

* INSPIRERENDLEVEN.NL: Reïncarnatieverhalen. Marianne Notschaele is reïncarnatietherapeute en in haar boek beschrijft ze sessies die ze met cliënten heeft gedaan. De succesverhalen uiteraard.  Mensen kunnen bij haar terecht als ze gelukkiger willen zijn in hun huidige leven, gezonder willen zijn en willen ontdekken hoe ervaringen uit vorige levens hun daarbij kan helpen.

Marianne werkt middels consulten en therapeutische schrijfopdrachten. In dit boek komen vooral de schrijfopdrachten aan bod. De cliënt komt met een probleem in het huidig leven bij haar. Marianne stemt zich af en ziet een  stuk vorig leven en laat vervolgens de cliënt in brief vorm verhaal doen of een brief aan toenmalig zelf om te realiseren dat het toen was. De cliënt beschrijft vervolgens in een wat zijn/haar ervaring is. En wat er ontdekt is om dat leven af te kunnen sluiten.

Ik volg zelf een opleiding reïncarnatietherapie. Wat ik onder andere  leer bij mijn opleiding (SRN) is, dat je naast de inzichten  op cognitief niveau ook fysiek (lichamelijk) moet ontladen  zodat je gehele systeem weet dat het een vorig leven betreft en niet het huidig. Daarnaast rijst er bij mij de vraag waarom Marianne kiest voor eenmalige consulten. Wat als het een hangover-trauma betreft, die door meerdere levens heen sleept? Gebaat bij meer?

Het is een klein boekje met 16 makkelijk te lezen verhalen. De verhalen maken indruk op mij, het is iedere keer weer een prachtig beschreven scenario die zo verfilmd kan worden. Ik zou dit boek aanraden aan mensen die nog niet bekend zijn met het verschijnsel reïncarnatietherapie; het is een aardige manier om kennis te maken met het onderwerp.
Een kleine kanttekening: door het lezen van enkel het uiteindelijke succesverhaal (lees: verkregen inzichten van cliënt in briefvorm), lijkt het alsof deze mensen heel makkelijk een vorig leven tevoorschijn kunnen toveren. Gevaar sluipt erin dat het de lezer wat afschrikt en twijfelt over eigen kunnen, wat de stap naar zelf een consult doen onnodig hoogdrempelig zou kunnen maken. Ik ben in ieder geval enthousiast en ik ben aan het overwegen een consult bij Marianne te gaan doen. – 3 nov. 2013, SarahK131, InspirerendLeven.

 

YOUTUBE

Marianne Notschaele laat eerste doos met boeken zien (filmpje)

Photo_00004.jpg

Vooraankondiging door Marianne Notschaele (filmpje)

ankertjesinblad.JPG

BLOG VORIGE LEVENS

Boekaankondiging Ankertje (o.a. over de betekenis van de slingers op de cover) – artikel op Blog Vorige Levens

ankertjeHansTenDam.jpg 

Hans ten Dam (Opleidingsinstituut voor reïncarnatietherapeuten TASSO), reïncarnatietherapeut/docent, grondlegger en pionier op het gebied van reïncarnatietherapie in Nederland laat het boekje zien aan collega-reïncaratietherapeuten. Foto ©Laura Daggers (zie ook artikeltje Blog Vorige Levens)

 

Terug naar beginpagina van deze website voor boekinformatie en gratis e-books

rhaplaatje © RHA Publishing - op alle artikelen en cliëntverhalen berust copyright, gelieve dit te respecteren – okt. 2015