HÉ, WAAR KEN IK JE VAN? - auteur Marianne Notschaele - den Boer

Boek over vorige levens en herkenning,

verhalen over vorige levens uit de praktijk reïncarnatietherapie – boekinformatie

 

 

 

midden formaat boekomslag he waar ken ik je van.jpg

 

 

HÉ, WAAR KEN IK JE VAN?  - ontroerende verhalen over vorige levens en herkenning

 

 

Wat leer je van vorige levens waaruit je elkaar kent of herkent?

Wat is het nut van die herkenning?

Wat kun je met die inzichten uit het verleden doen in het hier en nu?

 

Roel verwerkt met moeite zijn scheiding.

Wat heeft een vorig leven als slaaf op een katoenplantage daarmee te maken?

 

Heleen wordt hevig verliefd op Sjoerd.

Hoe hebben pieken en dalen in hun relatie te maken met een vorig leven als broer en zus in de bergen?

 

Marijke doet alles voor haar dochter.

Wat hebben schuldgevoelens van een Vikingbootsman daarmee van doen?

 

Charlotte gruwelt van een uiterst charmante man.

Geeft een liefdesaffaire ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog antwoord op haar vraag hoe dat komt?

 

Martien kan niet tegen geluidsoverlast van zijn buren.

Welke inzichten krijgt hij uit een leven waarin horigen voor hem werken?

 

Hoe reageren moeder Fieke en dochter Sofie als ze ontdekken dat ze elkaar kennen uit de tweede wereldoorlog?

De één als Duits soldaat, die de ander, een Joods meisje, neerschiet.

 

 

In ‘Hé, waar ken ik je van?’ vertellen 15 cliënten uit de praktijk van een reïncarnatietherapeute over hun verkregen inzichten uit voorgaande levens.

Voorwoord door cabaretière Els de Schepper

 

 

Boektrailer ‘Hé, waar ken ik je van’?

 

Marianne Notschaele vertelt over haar boek 'Hé, waar ken ik je van?'

 

 

 

REVIEWS (van bol.comwebsite)

 

-      “Op het moment dat ik contact zocht met Marianne om de onverklaarbare herhalingen van minder prettige situaties in mijn leven dieper te gaan onderzoeken via vorige levens, kreeg ik het boek van Marianne opgestuurd ter ondersteuning van het regressieproces. Nagenoeg elk verhaal maakte wat los en zorgde ervoor dat ik dichter bij mijn eigen vorige levens kon komen.

Ogenschijnlijk lijken de keuzes die je in je leven hebt gemaakt, keuzes te zijn die voortkomen uit deze tijd. Duik je echter dieper deze materie in, ontdek je dat niet alleen de relatie tussen vorige levens en de keuzes die je in dit leven wel of niet hebt gemaakt daarmee nauw samenhangen maar ook de terugkomende emoties, gevoelens, handelingen acties en reacties hun oorsprong vinden in vorige levens.

Omdat het levensechte, dagelijks herkenbare situaties van clienten zijn, maakt dit het boek zeer toegankelijk. Ook lezers die nog nooit van reincarnatie hebben gehoord of daar niet in geloven, zullen bij het lezen van van dit boek minimaal verbaasd staan door de paralellen van de levens van de clienten en de impact daarvan in hun huidige leven.

De wijze waarop door regressie een positieve ommekeer in hun leven wordt bewerkstelligd en de oefeningen en opdrachten die beschreven worden, zijn een eye-opener om daar ook zelf mee aan de slag te gaan. Met name een aanrader in 2012 omdat ieder mens op dit moment te maken heeft met grote bewustzijnsveranderingen en regressie daar ook een stuk rust en helderheid in kan scheppen.”

 

-      “Dit is het eerste boek van Marianne dat ik gelezen heb. Het boek werd me door haar zelf aangeraden als voorbereiding op een sessie bij haar. Ik bleef de bladzijden omslaan en heb het boek dan ook in één ruk uitgelezen. Het boek geeft een mooie illustratie van hoe alledaagse mensen kunnen worstelen met niet te plaatsen klachten en problemen, welke allemaal ten grondslag liggen aan onverwerkte emoties uit het 'verleden'. Het mooie van het boek is dat het de verhalen van de mensen zelf zijn. Marianne krijgt het voor elkaar om de verhalen zo neer te zetten dat het je eigen emoties raakt en je (nog) nieuwsgieriger maakt naar je eigen 'verleden'.”

 

-      “Dit boek beschrijft op een toegankelijke manier hoe vorige levens verbonden kunnen zijn met dit leven. Marianne Notschaele laat je met ‘andere ogen’ kijken naar de situatie waardoor je diepgaande inzichten verkrijgt. Hierdoor kun je in het hier en nu bewuste keuzes maken en veranderingen aanbrengen. Door de strijdbijl als het ware in het verleden te begraven kun je met een vergelijkbare situatie in dit leven anders en krachtiger omgaan. De praktijkvoorbeelden van cliënten zijn heel verhelderend.”

 

-      “Nieuwsgierig geworden op Twitter heb ik 'Hé, waar ken ik je van?' en 'Ik was eens...' besteld. Beide boeken zijn prettig leesbaar en ik had ze beide zomaar uit. Daarna ben ik gaan nadenken over patronen in mijn eigen leven en tot mijn verbazing kwam ik tot de conclusie dat er ook in mijn leven 'dingen' spelen die misschien wel met één of meerdere vorige levens te maken hebben.
Of ik nog eens bij Marianne op de stoel beland weet ik nog niet. Dat ik nu het één en ander met elkaar in verband kan brengen, geeft al een stuk rust. Maar.. wanneer het weer eens tot onrust mocht leiden, dan weet ik nu met wie ik contact op ga nemen.
Er zijn al verschillende mensen met wie ik over de boeken gesproken heb en die ze graag van me willen lenen. Ze moeten even wachten; mijn dochter (14) heeft ze ook ontdekt en leest ze nu.”

 

-      “De verhalen in de boeken maakten mij nieuwsgierig; eventjes naar de personen in de boeken zelf, maar meer nog naar mijn eigen ik. Ik hou van boeken waardoor ik word aangezet tot nadenken én doen, en dan doen deze boeken. Bedankt!”

 

-      “Deze verhalenbundel bevat een geweldig aantal aan wonderlijke praktijkvoorbeelden- sommige shockeren, andere ontroeren, maar allen zijn zeer indrukwekkend!

Marianne levert in werk geen droge vertellingen over abstracte reïncarnatie-theorieën, maar biedt een toegankelijk boek met boeiende vorige levens van echte mensen nu. Of de lezer nu wel of niet 'gelooft' in reïncarnatie-therapie, de verhalen vormen een startpunt voor verre tijdreizen van de geest. Als lezer leef je mee met de cliënten en hun vroegere alter-ego's- soms herken je je zelfs in (een van) de aan bod gekomen onderwerpen.
Ik kan niet anders zeggen dat ik genoten heb van mijn tijd met dit boek- die ik overigens in minder dan een etmaal had uitgelezen.”

 

-      “Ik heb al heel wat boeken over reïncarnatie gelezen, maar dit boek, welke ik dankzij Twitter heb leren kennen, spant de kroon. Niet alleen is er aandacht voor een vorig leven, wat ik interessant vind. Ook krijgen de personen/cliënten die in het boek (en de andere boeken van Marianne) voorkomen, ook de gelegenheid er iets mee te doen. Zaken waar ze in dit huidige leven tegenaan lopen, kunnen voortkomen uit een vorige leven. Door hieraan te werken kunnen ze weer verder met dit leven. En dat ben ik niet eerder tegen gekomen.

Een echte aanrader! Ik heb inmiddels een afspraak gemaakt met Marianne, heb nl ook wat hobbels waar ik graag meer inzicht over wil hebben.”

 

-      “Reïncarnatietherapie naar de eenvoud brengen, naar de kern, zodat een ieder het kan volgen. Dat kan de schrijfster en tevens reïncarnatietherapeute Marianne Notschaele. En dat is knap. Over je vakgebied schrijven op een manier die voor een ieder te volgen is.

Voor wie dit een eerste kennismaking is met reïncarnatie, geeft Els de Schepper in het voorwoord een prachtige metafoor over hoe reïncarnatietherapie is voor te stellen.

Het eerste verhaal (van Charlotte) leest als proza. En zo stap je in al de verhalen van cliënten terug in de tijd. Je kijkt over de schouder mee van een cliënt. En leest hoe de therapeute samen met die cliënt een vorig leven reflecteert op het huidige leven. Problemen die spelen in het huidige leven worden herkend aan de hand van een vorig leven. Die herkenning plaatst ze terug in de tijd waarin ze horen. En uit de ervaringsverhalen blijkt dat dit oplossingen biedt. Dat problemen helemaal of deels verdwijnen. Je hoeft hiervoor niet in reïncarnatie te geloven.

Taal triggert, hoe taal een grote rol speelt in de werkwijze van Marianne is uniek. Haar doeltreffende manier van werken komt duidelijk naar voren. Na het lezen sta je stil bij je eigen taalgebruik. Het boek werkt door. Aanrader!”

 

-      “Marianne Notschaele-den Boer heeft me meegenomen naar werelden waar ik geen weet van had. Het is het eerste boek dat ik van haar heb gelezen en zeker niet de laatste. Nuchter en vlot geschreven. Mooi en respectvol legt Marianne uit wat vorige levens voor impact kunnen hebben op dit leven en hoe hiermee om te gaan. Het zijn de verhalen van echte mensen die soms ontroerend, soms schokkend en altijd bijzonder zijn. Respect voor de cliënten die hun medewerking hebben verleend. Een aanrader om te lezen, ik moest het nu en dan even wegleggen om te laten bezinken..zo mooi!”

 

-      “Lang dacht ik dat vorige levens iets was waar je in moet geloven. Na het lezen van dit boek, begrijp ik dat zelfs sceptische mensen als ik baat kunnen hebben bij een sessie van een reïncarnatietherapeut. Het boek leest lekker makkelijk weg is verassend informatief en heeft toch ook iets van een roman. Knap om het zo toegankelijk te beschrijven!”

 

-      “Een toegankelijk en duidelijk geschreven boek met een verzameling aan boeiende, hartverscheurende en tegelijkertijd zeer herkenbare verhalen van clienten van Marianne Notschaele. Marianne weet op nuchtere wijze en met een vleugje humor het taalgebruik van haar clienten om te zetten in een heldere uitleg van waar de oorspronkelijke gevoelens toe geleid hebben en hoe die te doorbreken, om te buigen of los te laten.

Het is een mooi gegeven, dat sommige problemen in het leven op te lossen zijn door terug te keren naar een ervaring uit een tot dan toe onbekend verleden, te herbeleven en vervolgens los te laten. Ook als je niet in vorige levens gelooft maken de afzonderlijke verhalen duidelijk dat deze wijze van therapie zeker de moeite waard is om gevoelens die soms moeilijk te verklaren zijn een plekje te geven.”

 

-      “Wat een prachtige ervaring om dit boek te mogen lezen. Sommige verhalen spraken me absoluut niet aan, maar andere daarentegen heel veel. Zo apart om dat te beleven. Ik heb ook t idee dat ik hier meer mee kan en doe. Dingen die ik van mezelf niet zag als zijnde "onverwerkt" of herkenbaar, die na t lezen van bepaalde verhalen echt duidelijk voor me werden of me meer mogelijkheden boden.
Dit boek is echt een aanrader om te lezen als je geïnteresseerd bent in mensen en in jezelf!”

 

 

 

HE WAAR KEN IK JE VAN kleine versie brede omslag wohrmann.jpg

 

 

HÉ, WAAR KEN IK JE VAN? - ISBN 978-90-806284-7-2

Marianne Notschaele-den Boer

Uitgeverij RHA Publishing

NUR 720

Illustratie omslag: Maurice Hof, Prozart Alkmaar

Formaat: 17 x 24 cm, 175 pagina’s

Verkoopprijs consument 16,50 euro

1e druk november 2010

 

In Nederland en België overal verkrijgbaar via (internet)boekwinkels.

Rechtstreeks naar bol.com voor dit boek, klik hier

 

 

­­­­­­

 

Marianne Notschaele-den Boer  is reïncarnatietherapeute en auteur van vele artikelen en diverse boeken over vorige levens en reïncarnatietherapie.

 

Klik op de afbeeldingen van haar boeken voor meer informatie

 

omslag boek VINTAGE LIFE 17 feb klein.gif Lzodz3c-klein.gif ienieminieomslag.jpg 9789080628458 9789080628489 wegrwkleinomslagje 9789080628410 image003

 

 

Terug naar beginpagina van deze website

 


rhaplaatje© RHA Publishing - op alle artikelen en cliëntverhalen berust copyright, gelieve dit te respecteren – aug. 2012