IK WAS EENS…

Marianne Notschaele-den Boer

Boek over vorige levens en reïncarnatietherapie

Verhalen over vorige levens uit de praktijk

 

 

 

OmslagIWE

 

 

IK WAS EENS… – vorige levens en reïncarnatietherapie

 

 

Bijzondere verhalen die je de adem benemen...

Vorige levens van cliënten uit de praktijk reïncarnatietherapie

 

Reïncarnatietherapie rondt ‘onaffe’ sterfervaringen af via emotionele verwerking of inzicht. Het doel: 100% leven, nu.

 

 

Wat ruikt het verwende Romeinse meisje, als de Vesuvius lava over Pompeï uitbraakt op 24 augustus 79 na chr?

Wat ziet ze op zich afkomen…?

 

Hoe klinkt het suizen van de valbijl, voor een dame van adel tijdens de Franse Revolutie?

 

Waarom wil de zeeman, wiens driemaster door de storm is verzwolgen, zijn lichtbaken niet uit het oog verliezen?

 

Hoe is het voor de boekhouder - tijdens de economische crisis in 1929 in New York - om aan een hartaanval te overlijden?

 

Een greep uit vele vragen die beantwoord werden tijdens sessies reïncarnatietherapie.

 

En andere verhalen over:

 

De weeshuisdirectrice, die het niet meer aankan en naar de fles grijpt.

Een welgestelde jongedame met een ernstige hartkwaal, bang voor de komst van de besmettelijke ‘Spaanse Griep’ in 1918.

Een vrouw, die haar concurrente in de liefde uit de weg ruimt.

De chagrijnige aristocraat, die van feesten en partijen houdt.

Een bouwmeester in de Renaissance, die de schuld krijgt van een constructiefout.

 

Vorige levens door de eeuwen heen. Van Atlantis tot en met de tweede wereldoorlog. Van slachtoffer tot agressor.

 

 

 

 

Marianne Notschaele-den Boer is reïncarnatietherapeute en auteur van boeken en artikelen over vorige levens en reïncarnatietherapie.

 

Boektrailer 'Ik was eens...'

 

Marianne Notschaele vertelt over haar boek 'Ik was eens...'

 

 

IK WAS EENS… - ISBN 978-90-806284-8-9

Marianne Notschaele-den Boer

Uitgeverij RHA Publishing

NUR 720 en 775

Illustratie omslag: Maurice Hof, Prozart Alkmaar

Formaat: 17 x 24 cm, 98 pagina’s

Verkoopprijs consument 14,75 euro

1e druk april 2009

Boeken zijn overal verkrijgbaar. Klik hier voor verkoop via bol.com

 

 

 

mini-omslag-ikwaseens

 

 

REVIEWS (van bol.comwebsite)

 

 

“Ik heb altijd al in reïncarnatie geloofd, maar ik heb me nooit gerealiseerd dat er echt problemen uit vorige levens nu nog van grote invloed kunnen zijn op je karakter of levensstijl, en je daarom dus ook echt 'reïncarnatie-therapie' kunt doen. Echt een openbaring dus, dit boek. De verhalen zijn raak beschreven en heel boeiend. De enige klacht die ik over het boek heb, is dat het te kort is!! Ik wil nog meer lezen :)”

 

“Ik kende de schrijfwijze van Marianne al, omdat ik de verhalen op haar website had gelezen. Ik vond ze ontzettend interessant en wilde graag meer lezen. Dit boek is een geweldige aansluiting! De verhalen zijn niet te lang, pakkend, makkelijk te lezen en zetten je tegelijkertijd flink aan het denken. Het is toegankelijk voor allerlei mensen; sceptici, maar ook heel spirituele mensen. Goed boek, levendig geschreven, zeker een aanrader.”

 

“Na een sessie bij Marianne in het boek gedoken en genoten van alle verhalen. Heel herkenbaar en makkelijk leesbaar. Voor de sceptische mens onder ons zeker een aanrader, want het is een goede laagdrempelige manier om je zelf over te laten halen dat er meer is dan alleen dit leven.”

 

“Nieuwsgierig geworden op Twitter heb ik 'Hé, waar ken ik je van?' en 'Ik was eens...' besteld. Beide boeken zijn prettig leesbaar en ik had ze beide zomaar uit. Daarna ben ik gaan nadenken over patronen in mijn eigen leven en tot mijn verbazing kwam ik tot de conclusie dat er ook in mijn leven 'dingen' spelen die misschien wel met één of meerdere vorige levens te maken hebben.
Of ik nog eens bij Marianne op de stoel beland weet ik nog niet. Dat ik nu het één en ander met elkaar in verband kan brengen, geeft al een stuk rust. Maar.. wanneer het weer eens tot onrust mocht leiden, dan weet ik nu met wie ik contact op ga nemen.”


“Er zijn al verschillende mensen met wie ik over de boeken gesproken heb en die ze graag van me willen lenen. Ze moeten even wachten; mijn dochter (14) heeft ze ook ontdekt en leest ze nu.

De verhalen in de boeken maakten mij nieuwsgierig; eventjes naar de personen in de boeken zelf, maar meer nog naar mijn eigen ik. Ik hou van boeken waardoor ik word aangezet tot nadenken én doen, en dan doen deze boeken. Bedankt!”

 

“Een makkelijk leesbaar, laagdrempelig boek over een vrij ingewikkeld onderwerp. Maar op een uiterst luchtige manier gebracht dat het niet zwaar en somber wordt. Ik heb het in een keer uitgelezen en wilde ook meteen meer lezen van deze schrijfster.
De toegankelijke wijze van schrijven maakt dat je meer wilt weten over deze vorm van therapie, althans dat was bij mij het geval.
Ik kan dit boek zeker aanraden, zowel voor mensen die bekend als onbekend zijn met deze materie. Ik vond het indrukwekkend en mooi!”

 

“Een heel treffend boek met praktijkvoorbeelden die inzichtelijk maken hoe vervelende ervaringen uit vorige levens nog grip kunnen houden op het leven van nu.
Mooi in dit boek is ook te zien dat taalgebruik en woordkeuzes van mensen heel veel zeggen over vorige levens en situaties die mensen hebben meegemaakt.
Boeiend te lezen als je al ervaring hebt met eigen vorige levens en reïncarnatietherapie, maar ook zeker een aanrader voor mensen die hier nog geen ervaring mee hebben maar wel geïnteresseerd of nieuwsgierig zijn naar vorige levens en hoe dat werkt. Een bijzonder boek van een bijzondere vrouw!”

 

" 

Ik vond dit echt een fascinerend boek en ik was telkens zo nieuwsgierig naar het volgende verhaal dat ik het in één ruk heb uitgelezen. Eigenlijk jammer, want je moet de verhalen ook een beetje op je in laten werken. Bij mij maakte het lezen ervan echt wat emoties los.
Wat mooi dat het herinneren van ervaringen uit vorige levens in het nu problemen kan oplossen. Ook als je niet gelooft in vorige levens, is het effect van die 'fantasieën' toch erg interessant.
Gelukkig heeft Marianne nog meer geschreven, dus ik ben nog niet klaar met lezen. :-)”

 

“Weer een heel goed boek van Marianne. Wat mooi duidelijk wordt in dit boek, is dat een probleem niet altijd klaar is door het bovenhalen van één vorig leven. Bij Yvonne hebben vier vorige levens met hetzelfde hoofdthema te maken. Een cliënt zou na 1 sessie kunnen denken: het probleem is niet over, dus deze therapie werkt niet. Maar zoals je hier ziet: volhouden loont, het had met vier verschillende vorige levens te maken. Mooi om te zien hoe dat weer doorwerkt. En Marianne legt de linken tussen vorige levens en het huidige leven van de cliënt steeds heel duidelijk uit. Een aanrader weer, dit boek!”

 

-          “Een erg geschikt boek voor een eerste kennismaking met reïncarnatietherapie! De verhalen over levens van de cliënten geven mooie persoonlijke inkijkjes in het verleden.”

 

-          “In het boek van Marianne Notschaele komen een aantal cliënten van haar aan de orde die een interessant vorig leven beschrijven. De manier van werken is totaal anders dan ik gewend ben te lezen in boeken over hypnotherapie i.c.m. vorige levens… Dit boek is veel toegankelijker. Minder GRrriezelig. Het geeft een aantal praktijkvoorbeelden die niet zo over-the-top zijn, die lekker weglezen en die me desondanks toch nog kunnen verbazen, in alle eenvoud! Geen show, geen truuk, geen heftige woorden… Als je het leest krijg je het idee dat alles in het leven op een ingenieuze manier in elkaar knoopt en daar kan ik me als lezer dan zeer over verwonderen. Reïncarnatie was voor mij geen nieuw begrip, het sluit ook nauw aan bij mijn huidige wereldvisie, maar ik kon voelen dat dit boek ook voor een grote scepticus iets te bieden heeft. Een ieder die nieuwsgierig is kan ik het aanraden om te lezen!”

 

-          “Marianne verstaat de kunst om een zwaar onderwerp licht en zeer begrijpelijk over te brengen. Prachtig en boeiende verhalen. Geeft stof tot nadenken en bezinning.”

 

-          “De auteur is er met dit boek prima in geslaagd om op een luchtige manier praktijkverhalen te beschrijven die makkelijk lezen en veel inzicht geven.”

 

-          “Dit boek geeft helder weer wat de invloed van je vorige leven kan zijn op dat wat je nu in je leven tegenkomt. De verhalen die erin staan zijn divers, waardoor er vast iets bijzit dat je persoonlijk aanspreekt.”

 

-          “Interessante praktijksituaties. Een prachtig boek dat je in één keer uitleest!”

 

-          “Wat een toegankelijk boek over vorige levens. Het maakt inzichtelijk hoe je leven nu heel wat aangenamer kan worden na wat sessies. Dat had ik nooit verwacht. Haar schrijfstijl is lekker ‘no-nonsens’. Dat nam al mijn skepsis weg! Wat ik geweldig vond is dat mijn behoefte aan perfectionisme na het lezen van het boek sterk aan het afnemen is. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over vorige levens.”

 

-          “Ik heb ook sessies reïncarnatietherapie gedaan, daarom leek me dit een leuk boek. Interessant om vorige levens van anderen te lezen en te zien hoe het werkt bij anderen. Mooi opgeschreven. Erg leuk om te lezen, vooral ‘constructiefout in de bouw’ en ‘wie kreeg wie’ spraken mij erg aan!”

 

Boekrecensie van Inge Nicole Bak, auteur van romans ‘Het Wachthuis’ en ‘Zon in het Haar’:

http://ingebak.wordpress.com/2009/04/07/ik-was-eens/  of lees de tekst hier.

 

Boekecensie in maandblad Koorddanser vindt u hier: VROEGER IS NOOIT DOOD - door E. Wagenaar

 

Een stukje hieruit:

 

“Tot slot verdient de methode van de auteur aandacht. De schrijfster laat de cliënten eerst de wens, het probleem of vraag voor zichzelf formuleren en gaat dan met ze in gesprek. Daarbij luistert ze goed naar taalkundig terugkerende zegswijzen. Zo spreekt de gevangene ‘Mirjam’ vaak over ‘boeien’, al dan niet ‘geboeid worden’ en ‘machteloosheid’. Ze begeleidt vervolgens het herinneringsproces met behulp van uiteenlopende therapeutische technieken, waarbij het opschrijven of tekenen van de verhalen of beelden steeds terugkeert. Ook het andere boek, ‘Ik was eens...’ beschrijft reïncarnatieverhalen. Echter zonder het thema ‘oorlog’ erin. Door de verhalende stijl is dit ook een uitermate leesbaar boek dat warm aanbevolen kan worden voor wie zich op reïncarnatie wil oriënteren.”

 

 

Klik op de afbeeldingen voor meer boekinformatie:

 

omslag boek VINTAGE LIFE 17 feb klein.gif Lzodz3c-klein.gif ienieminieomslag.jpg 9789080628458 9789080628489 wegrwkleinomslagje 9789080628410 image003 

 

 

Terug naar beginpagina van deze website

 


rhaplaatje © RHA Publishing - op alle artikelen en cliëntverhalen berust copyright, gelieve dit te respecteren – aug. 2012