BOEK: LICHTE ZEDEN ONDER DE ZODEN - auteur Marianne Notschaele - den Boer

Reïncarnatietherapie, reïncarnatieverhalen van cliënten uit de praktijk reïncarnatietherapie - boekinformatie

Het accent van de verhalen ligt op elkaar (her)kennen uit voorgaande levens, liefde, relaties, erotiek, seks, zwangerschap, moederschap en misbruik.

 

 

Promo video

 

Lzodz3a-groot.gif

 

 

EROTIEK EN VORIGE LEVENS

 

 

Deze bundel erotische verhalen overtuigt dat vorige levens zin hebben.

 

Om alvast in de juiste stemming te komen…

 

 

“Ze draagt een fluwelen japon, donkerpaars van kleur, met een strak bovenlijfje en een diep uitgesneden decolleté. Opbollende borsten zijn met dun kant bedekt. Vroeg middeleeuwse kledij? Het lange haar, deels bedekt met een kanten sluier, is gevlochten tot één dikke vlecht die aan een kant over haar schouder hangt. Ze lacht, straalt, lonkt… vooral naar mannen. Hoerig gedrag, maar bijzonder chic verpakt.”

 

Eveline weet hoe ze mannen moet verleiden. Moeiteloos windt ze hen om haar vinger, terwijl ze tegelijkertijd afstand houdt.

Breekt een vorig leven als Italiaanse prostituee uit 1400 haar nú op?

 

 

“Voorzichtig liep ik in het donker met een brandende kaars naar de slaapkamer. Ik zocht naar mijn werkkleren maar kon ze nergens vinden. Ik zocht onder het bed en had net de kaars op het nachtkastje gezet en keek de kamer nog een keer rond, toen ik plotseling ruw bij mijn middel gepakt werd. Ik gilde het uit van de schrik. Marx zei dat ik op bed moest gaan zitten en moest meewerken. Hij duwde me op het bed en toen zag ik pas dat hij naakt was.”

 

Nadat scholiere Sofie zich een vorig leven als morfinehoertje herinnert, is ze weer in staat op school goede punten te halen voor het vak Engels.

Hoe verhoudt zich dat tot de Londense prostitutie rond 1875?

 

 

Andere verhalen in dit boek

 

Actrice Mirthe is hoogsensitief. Ze herkent medespelers in een toneelstuk uit een voorbij leven in de middeleeuwen.

De vuurspuwer waarmee ze als meisje ooit de liefde bedreef, speelt nog steeds met vuur. Hoe haalt ze heden en verleden uit elkaar?

 

Gescheiden Marie-Louise ontdekt welke seksuele relaties zij en haar ex-en in meerdere vorige levens hadden.

Waarom lucht die informatie haar op?

 

Therapeut Harold wil veel cliënten in zijn praktijk om financieel rond te komen. Dat lukt niet.

Hoe kan hij blokkerende gedachten uit een vorig leven als hoer wegnemen?

 

Sonja wil dolgraag zwanger worden. Dit lukt past na het emotioneel afronden van twee pijnlijke, nog niet goed verwerkte vorige levens.

Op welke manier zaten dodelijke kinderkoppen in de weg?

 

Yogadocente Sanne geeft al jaren les, maar beslist níet aan jonge meisjes. Ze wil begrijpen waarom.

Bezie door Sannes ogen het leven van een gevangenisbewaker die in een cachot meisjes misbruikt.

 

En nog veel meer verhalen over relaties, de liefde, erotiek, seks, misbruik en elkaar (her)kennen uit voorbije levens.

 

 

In ‘Lichte zeden onder de zoden’ vertellen 16 cliënten uit de praktijk van een reïncarnatietherapeute over verkregen inzichten uit voorgaande levens, die probleemoplossend werken in het hier en nu. Verrassende verhalen over relaties, liefde, erotiek, seks, misbruik, zwangerschap en elkaar (her)kennen uit voorbije levens.

 

 

Met een voorwoord van musicalster, acteur, zanger en auteur Fred Butter:

“De verhalen in dit boek, van cliënten uit Marianne’s praktijk, zijn zeldzaam mooi en interessant. Je zou er zo een paar sappige romans mee kunnen vullen.”

 

 

Marianne Notschaele-den Boer is reïncarnatietherapeute en auteur van vele artikelen en diverse boeken over vorige levens en reïncarnatietherapie.

 

 

Blogartikel: Beminnen als beroep

 

 

 

LICHTE ZEDEN ONDER DE ZODEN - ISBN 9789080628496   Klik hier voor verkoop via bolcom

Marianne Notschaele-den Boer

Uitgeverij RHA Publishing

NUR 720 Esoterie

Illustratie omslag: Maurice Hof, Prozart Alkmaar filmpje: stadia van diverse tekeningen cover boek

Formaat: 17 x 24 cm, aantal pagina’s 188.

Verkoopprijs consument 16,50 euro.

Nu verkrijgbaar bij boekhandel en internetwinkels.

 

Marianne Notschaele vertelt hier in het kort wat over dit nieuwe boek.

 

Boektrailer videofilm

 

 

Voor de gewone boekhandel in Nederland: distributie en verkoop via Centraal Boekhuis Culemborg; normale tarieven.

Consument: via reguliere boekhandel en internetboekwinkels verkrijgbaar (in Nederland en België).

 

 

 

 

ENKELE REVIEWS (van bol.comwebsite)

 

 

-      “Dat een onderwerp als erotiek prima verenigbaar is met het bovennatuurlijke, blijkt uit dit boek vol gedachtenprikkelende reïncarnatieverhalen uit Marianne's eigen praktijk. Ondanks dat elk verhaal terugkomt op het thema rond liefde, seks en erotiek, zijn het stuk voor stuk verschillende portretten van verschillende mensen met verschillende hedendaagse problemen. Het blijft boeien! Alle parallellen tussen het heden en het toen zijn op en top verrassend- ik heb mezelf af en toe betrapt op het lezen met een open mond. Mijn persoonlijke favoriet is het verhaal van een vrouw die in een clan leefde in een weids natuurgebied, één met de omgeving, zwanger raakte van haar grote liefde, en deze liefde tenslotte weer verloor door toedoen van een ander clanlid... het leest als een sprituele soap- met verschil dat het niet enkel entertaining is, maar ook zeer diepgaand. Kan niet wachten tot er weer een nieuw boek uitkomt! Kan wat mij betreft niet snel genoeg zijn. :-)”

 

-      “Net als bij de andere boeken van Marianne van Notschaele heb ik dit boek ook in één ruk uitgelezen. Op een leuke manier neemt de auteur je mee in het verhaal. Inzichten, humor, spanning, spiritualiteit en mooie verhalen. Een absolute aanrader!”

 

-      “Dit boek past naadloos in de reeks van boeken die Marianne schrijft. Vanaf de eerste pagina voelen de verhalen vertrouwd aan van de cliënten. Bij ieder verhaal bekruipt steeds weer de verbazing op welke manier een vorig leven verbonden lijkt te zijn met dit leven. Zoals in een andere review ook al staat, dwingt dit ook tot zelfreflectie. Naast een sterk verhalende waarde heeft dit boek , evenals de andere , een inzichtverschaffende waarde.”

 

-      “Naar mijn mening hoef je niet perse in reincarnatie te geloven om toch te genieten van dit boek. De verhalen zijn goed en soms zeer ontroerend en de verklaringen lijken zo logisch dat je jezelf afvraagt waarom je dit niet zag aankomen.”

 

-      “Een "must" om dit boek te lezen, pakkende verhalen, beklemmende situaties en emotionele gebeurtenissen uit vorige levens. Het zijn ervaringen die spontaan opgerakeld worden uit het diepe onderbewuste, en die nog steeds hun invloed blijken te hebben op relaties, emotionaliteit en situaties in het huidige leven.
De lezer zal niet alleen genieten van de verhalen zelf, die zijn zeer kundig, vlot en boeiend geschreven, maar zal zich wellicht ook de vraag stellen in hoeverre bij hem of haar bepaalde relaties, emotionele blokkades en bepaalde eigenschappen in dit leven hun oorsprong zouden kunnen hebben uit vorige levenservaringen. Het boek voegt derhalve een extra dimensie toe aan ieders filosofie over het leven.”

 

-      “Ook als men niet in vorige levens gelooft is het boek zeker aan te bevelen. De relaties die erin worden beschreven zouden zich ook heden ten dage kunnen voordoen en de wijze waarop ze aangepakt en verwerkt worden zouden de lezer kunnen inspireren.”

 

-      “Marianne Notschaele slaagt erin vorige levens van mensen te verbinden met het nu. Dat doet ze met verhalen uit haar praktijk. Om deze verhalen te waarderen hoef je echt niet in reïncarnatie(therapie) te geloven. Ze zijn op zich al spannend genoeg.
Leuk om op te merken is dat de fraaie omslagen van haar boeken allemaal erg verschillend zijn, maar toch bij elkaar horen.
Lezen dus, zeker op een mooie vrije dag of in de vakantie!!!!”

 

-      “Marianne heeft een bijzonder talent. Via taal pikt ze informatie op over vorige levens van mensen. Heel mooi om te zien hoe die informatie helend kan werken in je huidige leven.
De 'cases' die Marianne beschrijft in haar boeken, blijven fascineren. Sommige verhalen zijn best heftig, maar ook ontroerend en soms zelfs grappig. Alles heel down-to-earth beschreven. Aanrader dus!”

 

 

­­­­­­

 

mariannenotschaele1.jpg

Marianne Notschaele-den Boer  is reïncarnatietherapeute en auteur van vele artikelen en boeken over vorige levens en reïncarnatietherapie.

‘Lichte zeden onder de zoden’ is haar 7e boek.

 

Klik op de afbeeldingen van haar boeken voor meer informatie

 

omslag boek VINTAGE LIFE 17 feb klein.gif Lzodz3c-klein.gif ienieminieomslag.jpg 9789080628458 9789080628489 wegrwkleinomslagje 9789080628410 image003

 

 

Terug naar beginpagina van deze website

 


rhaplaatje© RHA Publishing - op alle artikelen en cliëntverhalen berust copyright, gelieve dit te respecteren – nov. 2012